Ställ ut din häst vid en hästutställning

När du ska ställa ut din häst finns det en hel del saker du måste tänka på. Hästarna är indelade efter ras och de flesta ställer ut sin häst för att de ska kunna föras in i stamböcker samt för att fölen ska få högre värde vid avel. För att lyckas på hästutställningen behöver du dock en del utrustning. Det skriver vi mer om här.

Vilken utrustning behöver du?

Du behöver för det första en häst du kan ställa ut. Du behöver också ett utställningsträns, nummerlapp, mansnoddar och självklart produkter så du kan göra hästen fin inför utställningen. Här finns allt du behöver för att du och din häst ska få ett så bra resultat som möjligt men även för att ni ska kunna göra ett propert intryck för domarna.

Utrustning till bra priser

Det måste inte vara dyrt att ställa ut sin häst. Du kan med fördel använda finare kläder du redan har och du måste inte ha de allra finaste märkena. Om du precis börjat med utställning kan du först ta reda på om det är något som du och din häst vill fortsätta med innan du investerar i dyrare tillbehör. Online finns allt du kan behöva, till mycket bra pris.