Köp hem något skoj till din katt

Du har en katt hemma, men denna har börjat klösa på möblera hemma. Den har också börjat jama extra mycket, och du funderar på varför det plötsligt har blivit så. Det kan vara så att din katt är uttråkad, och klöser på dina möbler för att den inte har något annat att göra. Den jamar då även för att få din uppmärksamhet på sin uttråkning.

För att få bukt med problemet, varför inte köpa något skoj till din katt? Till exempel en ny fin klösbräda, ett klätterträd eller varför inte några små leksaksmöss som den kan leka med. Allt du behöver göra, är att klicka här.

Katter är rovdjur

En katt är ett rovdjur, och behöver använda sina instinkter på sina leksaker för att inte börja göra det på dina möbler eller till och med på dig. Katten skulle aldrig göra det med avsikten att skada dig, men katten som djur har en instinkt att klösa.

Är du i affären och ser en stor och härlig klätterställning för katter, på rea? Passa på att köpa den åt din katt, den kommer att älska den. Ställningen kanske till och med har en hängmatta. Din katt kommer garanterat att uppskatta gesten!