En överraskning till hunden

Vill du ge din hund det där lilla extra? Alla hundägare är måna om att skämma bort sina hundar. Och precis som att vi själva sätter lite guldkant på vardagen ibland så vill vi även sätta guldkant på våra hundars vardag. Låter detta som något som stämmer in på dig?

Då borde du kika på detta: En månadsbox för din hund som inte bara innehåller godis och leksaker utan också accessoarer. Accessoarerna är säsongsanpassade och både dessa och godis och leksaker är anpassade efter storleken på just din hund. Förutom allt detta så innehåller boxen även träningstips som du och din fyrbenta vän kan ha nytta och glädje av.

Boxarna

Beroende på vilken storlek just din hund har så anpassas boxarnas innehåll. Du kan välja mellan liten, medium och stor hund. Du kan också välja om du bara vill göra ett engångsköp av en box eller om du vill ha en löpande prenumeration på 12 månader. Utöver detta kan du välja att få boxen varje eller varannan månad. Allt för att det ska passa dig och din hund så bra som möjligt.

Hög kundnöjdhet

Rockybox har fått fina recensioner på deras boxar och de har dessutom en hög kundnöjdhet. Du kan kontakta deras kundservice både via chatt och via Facebook.